UVJETI KORIŠTENJA

1. OSNOVNI PODACI O WEB TRGOVINI I KONTAKT

NAZIV: Circles of Angels and Devils d.o.o., I. Mažuranića 2 (u daljnjem tekstu: „Circles of Angels and Devils d.o.o.“; Prodavatelj).

Društvo s ograničenom odgovornošću za usluge upisano je u Trgovački sud u Varaždinu.

MBS: 070173925

OIB: 85215269489

KONTAKT TELEFON: +385 40 313 642

KONTAKT E-MAIL: info@caad.hr

2. OPĆE INFORMACIJE

Opći uvjeti korištenja Internet trgovine www.updatenivo.hr  sastavljeni su u skladu s Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o obveznim odnosima, Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkoj trgovini. Molimo Vas da kao korisnici pažljivo pročitate ove Opće uvjete korištenja Internet trgovine www.updatenivo.hr  . Prihvaćanjem Općih uvjeta korištenja izjavljujete da ste upoznati s istim, da ste ih razumjeli, da ste suglasni te da prihvaćate pravila i uvjete navedene u njima. Ako s istim pak niste sigurni, molimo Vas da nas kontaktirate i za to vrijeme ne koristite ovu web stranicu.

Prodavatelj zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete korištenja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete korištenja. Prodavatelj ne odgovara za troškove korištenja računalne opreme i telekomunikacijskih usluga potrebnih za pristup usluzi. Uslugu web trgovine moguće je koristiti na teritoriju Republike Hrvatske, na području EU, ali i drugim europskim zemljama koje nisu članice Europske Unije, ovisno o mogućnostima dostave i isporuke korištene partnerske dostavne službe.

U Uvjetima korištenja sljedeći pojmovi imaju sljedeće značenje:

„Korisnik“ označava svaku fizičku ili pravnu osobu koja pristupa web strasnici www.updatenivo.hr.

„Registrirani korisnik“ označava svaku pravnu ili fizičku osobu koja se registrirala za korištenje usluge Internet kupnje na web stranici.

„Proizvod“: svi proizvodi koji su istaknuti na www.updatenivo.hr, a koje je moguće kupiti putem usluge Internet kupnje.

„Transakcija“ označava uplatu ili povrat iznosa uplate nakon što je Prodavatelj prodao proizvod/uslugu korisniku, korištenjem usluga posrednika pri kartičnom plaćanju kojeg Prodavatelj prihvaća, bankovnim transferom, ili na neki treći način dozvoljen od strane Prodavatelja bez obzira na način isporuke.

„Ugovor o kupoprodaji“ označava ugovor o kupoprodaji proizvoda između korisnika i (društva s ograničenom odgovornošću za usluge, Circles of Angels and Devils d.o.o.), zaključen trenutkom potvrde plaćanja proizvoda, kada Circles of Angels and Devils d.o.o. primi elektroničku poruku koja sadrži izjavu korisnika da prihvaća ponudu, odnosno u trenutku kada Prodavatelj zaprimi narudžbu proizvoda od strane korisnika.

3. OGRANIČENJA I ODGOVORNOSTI

Svi oglasi, fotografije i informacije o proizvodima koji su predmet kupoprodaje vlasništvo su Circles of Angels and Devils d.o.o. ili njegovih dobavljača sadržaja, koji je isključivo odgovoran za sadržaj oglasa, što uključuje odgovornost za istinitost i točnost informacija i za obveze koje proizlaze iz sadržaja oglasa.

Korisnik se slaže da će koristiti web trgovinu isključivo u skladu s pozitivnim propisima za pregled objavljenih sadržaja, kupnju dostupnih proizvodi predavanjem pravno valjanih narudžbi i komunikaciju s prodavateljem.

Za postupanje suprotno navedenim odredbama Circles of Angels and Devils d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.

Internet stranica www.updatenivo.hr može sadržavati dokumente, podatke, informacije, i poveznice od Internet stranica trećih osoba. Iste Internet stranice nisu u vlasništvu Circles of Angels and Devils d.o.o., niti Circles of Angels and Devils d.o.o. ima nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Circles of Angels and Devils d.o.o. se odriče svake odgovornosti zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na takvim stranicama trećih osoba, kao i zbog eventualnih proizvoda ili usluga koji su se stekli putem takvih trećih stranica. Sukladno tome, ovi Uvjeti korištenja se u slučaju korištenja predmetnih web stranica ne primjenjuju u bilo koju svrhu. Posjet tim stranicama u cijelosti je na vlastiti rizik korisnika te Circles of Angels and Devils d.o.o. za takvo postupanje ne snosi nikakvu odgovornost.

Circles of Angels and Devils d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje Internet stranice te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Internet stranice.

Circles of Angels and Devils d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za točnost ili pouzdanost bilo kojeg stava, mišljenja, savjeta ili izjave koja je objavljena na www.updatenivo.hr .

Korisnici preuzimaju cjelokupnu odgovornost za procjenu kvalitete, točnosti ili cjelovitosti bilo koje informacije, ocjene, stava, mišljenja, savjeta ili drugog sadržaja koji je dostupan putem www.updatenivo.hr.

4. KUPOVINA I PLAĆANJE

Naručivanje proizvoda moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Proizvod se naručuje elektronskim obrascem, a nakon zaključene i poslane narudžbe kupac će primiti e-mailom automatski generiranu poruku od strane sustava internet trgovine www.updatenivo.hr  da je narudžba zaprimljena.

Prodavatelj (Isporučitelj) je Circles of Angels and Devils d.o.o.  putem Internet trgovine www.updatenivo.hr.

Proizvodi koje je moguće naručiti putem www.updatenivo.hr  internetske trgovine su prehrambeni proizvodi, prehrambeni dodaci, a njihovo održavanje detaljno je označeno na svakom od proizvoda na pripadajućoj etiketi. Proizvodi su namijenjeni ženama i muškarcima.

Kupac proizvoda je posjetitelj internetske trgovine www.updatenivo.hr koji odabere minimalno jedan proizvod, stavi ga u košaricu, ispuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje narudžbu Prodavatelju. Kupac može biti svaka fizička te pravna osoba.

Kupac proizvoda može biti posjetitelj trgovine kao gost korisnik ili registrirani korisnik.

Kupnja kao gost korisnik kupcu omogućuje kupnju svih dostupnih proizvoda te se uneseni podaci koriste samo za trenutačnu kupnju, ali neće biti pohranjeni u bazu kupaca Internet trgovine.

Kupnja kao registrirani korisnik pruža kupcu dodatne mogućnosti kao što su:

– brži proces narudžbe i naplate

– pregled prošlih narudžbi

– izmjena podataka korisničkog računa

– spremanje dodatnih adresa za dostavu

Circles of Angels and Devils d.o.o. nalazi se unutar sustava PDV-a.

Sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), sve iskazane cijene su maloprodajne, izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti Hrvatska kuna (HRK)- te je u istima sadržan pripadajući PDV od 5% i 25%. Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno.

Cijene proizvoda nisu fiksne već ih Prodavatelj ima pravo promijeniti u svakom trenutku, primjerice uoči akcija, sezonskih popusta i slično tomu. Međutim, promjene neće utjecati na narudžbe za koje je Prodavatelj prethodno već poslao potvrdu o narudžbi.

Sva će plaćanja biti izvršena u hrvatskim kunama.

Mogući oblici plaćanja na web stranici www.updatenivo.hr su:

  • Gotovinom po primitku pošiljke – pouzećem

Opcija plaćanja prilikom preuzimana („pouzećem“) omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same isporuke na navedenoj adresi. Opcija je moguća u Hrvatskoj.

  • Kreditnim ili debitnim karticama

Jednokratno plaćanje izravno putem interneta korištenjem naprednog i sigurnog CorvusPay servisa za plaćanjem karticama: Maestro, Visa i Mastercard.

  • Uplatom na žiro račun Prodavatelja

Plaćanje direktno uplatom na žiro račun Prodavatelja moguće je putem Internet bankarstva, općom uplatnicom ili virmanom u banci, pošti ili FINI. Ovisno o odabiru načina plaćanja, po potrebi, kupac će dobiti sve potrebne podatke za uplatu putem e-maila.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikad ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštičeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard indrustrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

CorvusPay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je u najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nuži za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedura primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

5. UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

Dostava proizvoda moguća je unutar područja Republike Hrvatske, Europske unije i određene države Europe koje nisu članice EU. Neki od proizvoda neće moći biti dostavljeni u sve zemlje zbog specifičnih uvoznih i carinskih zakonskih odredbi pojedinih zemalja. Sukladno tome, korisniku će se prikazati obavijest prilikom kreiranja narudžbe, a prije zaključenja iste i izvršenja plaćanja.

Cijena dostave je  (u cijenu uključen PDV) na području Hrvatske – 5 eura.

Moguće je preuzimanje narudžbe u trgovini/poslovnici na adresi  I. Mažuranića 2, Čakovec – bez ikakvih dodatnih troškova.

Besplatna dostava je za sve narudžbe iznad 55 eura vrijednosti naručene robe (bez iznosa dostave unutar tih 55 eura) na području Hrvatske.

Navedeno vrijedi i za otoke u HR: Krk, Cres, Lošinj, Rab, Murter, Korčula, Pelješac, Vir, Pag, Hvar, Brač, Vis, Pašman, Ugljan.

Za ostale otoke u RH vrijede drugačije cijene koje će kupcu biti pravovremeno naznačene.

Dostava u zemlje izvan Hrvatske bit će naplaćena po tarifama partnerske dostavne službe.

Dostava unutra, ali i izvan Hrvatske se vrši radnim danima koji na uključuju subote, nedjelje i blagdane.

Naručene proizvode isporučujemo kupcu:

  • dostavnom službom GLS

Nakon otpreme narudžbe kupac će primiti e-mail poruku ili SMS s brojem pošiljke i uputama za praćenje. Kupac je obvezan priopćiti točan broj mobilnog telefona te ispravan email radi pravodobnog informiranja o isporuci.

Za pakete u međunarodnom prometu primatelj nakon narudžbe prima obavijest o očekivanom vremenu dostave putem e-mail/a. Drugu e-mail obavijest primatelj zaprima nakon što paket stigne na destinaciju i ona sadrži informacije o vremenu i danu isporuke. Sve e-mail obavijesti uključuju linkove na web stranicu gdje primatelj može mijenjati mjesto dostave.

Kada paket stigne u područno skladište (depo) koji vrši dostavu, promjena putem web stranice više nije moguća, a link u e-mail poruci vodi do praćenja paketa

Navedeno se odnosi na sljedeće zemlje: Mađarsku, Sloveniju, Slovačku, Češku, Rumunjsku, Njemačku, Austriju, Poljsku, Belgiju, Luksemburg, Dansku, Nizozemsku, Španjolsku, Francusku, Finsku, Italiju, Portugal, Bugarsku, Grčku, Irsku, Veliku Britaniju.

Ako isporuka kasni ili Prodavatelj ne može isporučiti proizvod u ugovorenom roku, tada Prodavatelj o tome obavještava Kupca te mu je dužan dostaviti novi termin isporuke, a Kupac ima pravo odustati od narudžbe i tražiti povrat novca.

U slučaju neuspjelog pokušaja dostave primatelj dobiva obavijest i može odabrati jednu od navedenih mogućnosti za naredni pokušaj dostave:

1. Dostava u novom terminu

2. Dostava na drugu adresu

3. Davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu bez potpisa primatelja

4. Osobno preuzimanje paketa u najbližem (npr. GLS područnom skladištu)

5. Odbitak pošiljke

Navedene opcije su, osim za Hrvatsku, dostupne za slijedeće zemlje: Mađarsku, Sloveniju, Slovačku, Češku, Rumunjsku, Njemačku, Austriju, Poljsku, Belgiju, Luksemburg, Dansku, Nizozemsku, Španjolsku, Francusku, Finsku, Italiju, Portugal, Bugarsku, Grčku, Irsku, Veliku Britaniju.

Rok isporuke dostupnih proizvoda (onih koji se nalaze na stanju u skladištu) je od 2 do 7 radnih dana unutar Hrvatske, a navedeni rok počinje od trenutka kad je vidljiva izvršena uplata, odnosno kada je autorizirana transakcija kreditnih ili debitnih kartica.

Iznimka su isporuke na otoke RH koje se vrše po unaprijed utvrđenom rasporedu dostavne službe na otoke, dostupnom na internetskim stranicama navedene dostavne službe.

Prilikom preuzimanja u poslovnici rok za preuzimanje je 2 radna dana od dana potvrde dostupnosti proizvoda, iznimno i duže ako Prodavatelj napravi takav dogovor s Kupcem.

Rok isporuke dostupnih proizvoda izvan područja Republike Hrvatske se razlikuje, ovisno o državi koju se isporučuje proizvod, o čemu će Kupac biti pravovremeno obaviješten.

6. PREUZIMANJE POŠILJKE

Proizvodi će biti zapakirani tak da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i nedostatke te ih odmah reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, nedostaci ili pogrešni proizvodi koji nisu naručeni. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti društvu s ograničenom odgovornošću za usluge Circles of Angels and Devils d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak. U slučaju da Kupac pak naruči robu i odbije je primiti zbog neopravdanih razloga, Prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu dostavnih i vlastitih manipulativnih troškova.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu / dostavnicu / te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

7. POVRAT I REKLAMACIJA PROIZVODA

Pravo na povrat i reklamacije proizvoda

Korisnik ima pravo na povrat na povrat ili reklamaciju proizvoda u roku od (koliko) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda u slučaju:

– kada isporučeni proizvod ima oštećenja koja nisu nastala u transportu

– kada je isporučen proizvod neispravan

– kada nije isporučen proizvod/ proizvodi koji je naručen

– kada je isporučen proizvod koji nije naručen

Postupak povrata i reklamacije

Registrirani korisnik mora najaviti reklamaciju/ povrat kupljenih prizvoda putem Obrasca za reklamaciju, kojeg se može preuzeti ovdje. Pravilno ispunjeni obrazac potrebno je dostaviti u roku od 10 kalendarskih dana od dana preuzimanja pošiljke, poštom ili elektronskim putem na e-mail adresu: info@caad.hr. U tom slučaju izravne troškove povrata robe snosi korisnik.

Korisnik je, u svim slučajevima kada vrši povrat proizvoda po bilo kojoj osnovi, proizvod koji vraća dužan vratiti kompletan, u stanju u kojem mu je dostavljen.

Ako korisnik proizvod vraća s većim oštećenjima ili bez dijelova te ako isti ne dostavi u roku od 10 kalendarskih dana od dana slanja Obrasca za reklamaciju, smatra se da korisnik nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Circles of Angels and Devils d.o.o. nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava ili zamjenu.

Ako proizvod ima skriveni nedostatak (onaj nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari) što kupac utvrdi po otvaranju proizvoda – kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat novca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili sniženje cijene. Circles of Angels and Devils d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, registriranom korisniku vratiti sredstva na račun koji je korisnik naveo u samom zahtjevu ili zamijeniti proizvod s novim u roku 10 dana od datuma primitka Obrasca za reklamaciju. Neovisno od prethodnog, povrat novca možemo obustaviti dok ne primimo vraćeni proizvod.

Ako je došlo do pogreške prilikom pakiranja naručenih proizvoda te kupac nije dobio naručeni proizvod već neki drugi, dužan je navedeno prijaviti putem Obrasca za reklamaciju odmah, a najkasnije u roku od 10 dana. U tom slučaju, korisnik vraća krivo isporučen proizvod na trošak Circles of Angels and Devils d.o.o., koji se obvezuje isporučiti naručeni proizvod ili izvršiti povrat novca (sukladno zahtjevu korisnika) u roku od 10 dana od zaprimljenog krivo isporučenog artikla.

Ako se nedvojbeno utvrdi da je do neispravnosti naručenog proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja ili uporabe, tada Circles of Angels and Devils d.o.o. nije dužan ni izvršiti povrat novca niti dostaviti zamjenski proizvod.

Korisnik/kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja proizvodom:

– Nepažljivo rukovanje proizvodom, prilikom čega može doći do oštećenja

Reklamirani proizvod bit će vraćen korisniku o njegovom trošku uz pisano objašnjenje razloga neprihvaćanja zahtjeva za povratom ili zamjenom.

Circles of Angels and Devils d.o.o. isključivo odgovara za materijalne nedostatke proizvoda sukladno Zakonu o obveznim odnosima od čl. 400 do čl. 422.

8. PRIGOVORI

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača ( Narodne novine br.41/14) svaki korisnik www.updatenivo.hr  svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu može iskazati prigovorom u pisanoj formi, pri čemu će Circles of Angels and Devils d.o.o. pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor možete poslati putem elektroničke pošte na e-mail adresu: info@caad.hr. Circles of Angels and Devils d.o.o. se kao prodavatelj obvezuje u pisanom obliku odgovoriti u roku od 14 dana od dana zaprimanja prigovora. Kako bi www.updatenivo.hr  sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, korisnik treba navesti točne podatke za primitak istoga.

9. JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ugovor koji korisnik sklapa s društvom s ograničenom odgovornošću za prodaju proizvoda i usluga je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda ili usluga koji je konzumiran isporukom proizvoda od strane Circles of Angels and Devils d.o.o., te izvršenom transakcijom sa strane korisnika, u slučaju da ne bude raskinut.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, čl.72., st.1., svaki ugovor sklopljen putem daljinske komunikacije (internetska trgovina) možete raskinuti, ne navodeći razloge za to, u roku od 14 radnih dana, od dana kada ste primili proizvode. Ne morate navesti razlog za raskid ugovora, ali nas morate unutar tog roka obavijestiti trajnim medijem o svojoj odluci o raskidu ugovora (putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražavate svoju volju o raskidu ugovora, poslanoj elektroničkom poštom na: info@caad.hr. Standardni obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku.

U slučaju jednostranog raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Nakon što primimo ispravno popunjeni obrazac, obavijestit ćemo Vas o primitku izjave o raskidu na trajnom mediju, a povrat plaćenog ćemo izvršiti nakon što nam roba bude vraćena (najkasnije 14 radnih dana od dana kada ste nas obavijestili o svojoj odluci o raskidu ugovora). U ovom slučaju, korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Stoga, proizvodi koje vraćate moraju biti u dobrom stanju, neotvoreni, nekorišteni i u originalnoj ambalaži. U suprotnom, te ako se isti ne dostave u gore navedenom roku, smatra se da niste ispunili svoju obavezu povrata robe te Vam nismo dužni izvršiti povrat uplaćenih sredstva u cijelosti, već se može raditi procjena umanjenja vrijednosti proizvoda. Isto tako, korisnik nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe.

Izravne troškove povrata robe korisnik je obavezan snositi sam ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Prihvaćanjem ovih uvjeta, smatra se da korisnik prihvaća i sve odredbe Pravilnika o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija.