POLITIKA PRIVATNOSTI

1. PODACI O VODITELJU OBRADE I IZVRŠITELJU OBRADE

Voditelj obrade osobnih podataka je Circles of Angels and Devils društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem u I. Mažuranića 2, 40 000 Čakovec (dalje u tekstu: „Circles of Angels and Devils d.o.o.“; Prodavatelj) upisan u Trgovački sud u Varaždinu  pod matičnim brojem subjekta (MBS): 070173925 s osobnim identifikacijskim brojem (OIB): 85215269489.

Circles of Angels and Devils d.o.o. pažljivo štiti osobne podatke korisnika, što znači da neće zloupotrijebiti osobne podatke korisnika na bilo koji način, osobni podaci korisnika neće se posredovati neovlaštenim trećim osobama, korisnicima neće slati e-poruke koje su u suprotnosti s uvjetima upotrebe, a korisnici se mogu u bilo kojem trenutku odjaviti s liste primatelja bilo koje e-pošte Circles of Angels and Devils d.o.o.

Obrada podataka jest bilo koja radnja izvršena na Osobnim podacima, primjerice prikupljanje, snimanje, spremanje, upotreba, prijenos Osobnih podataka i uvid u Osobne podatke.

2. SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (DPO)

Circles of Angels and Devils d.o.o. je u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtjevima imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka kojega možete kontaktirati vezano za sva pitanja vezana za obradu osobnih podataka ili ostvarivanje prava na zaštitu osobnih podataka. Sve Vaše upite, naš službenik za obradu osobnih podataka će ispitati te na iste nastojati ako je moguće, odgovoriti u roku od 30 dana, pod uvjetom pravne osnovanosti Vašeg zahtjeva. Dinamika odgovora ovisi o naravi Vašeg upita te općenito o količini i naravi drugih eventualnih upita.

DPO: Prodavatelj

Kontakt: info@caad.hr

3. PODRUČJE PRIMJENE

Politika se odnosi na fizičke i pravne osobe čije Osobne podatke Prodavatelj prikuplja po bilo kojoj pravnoj osnovi.

Osobni podatak je onaj koji se odnosi na pojedinca: ime, prezime, dob, adresa, adresa elektroničke pošte i slične informacije. Prodavatelj prikuplja osobne podatke korisnika isključivo onda kada korisnici za to sami daju privolu: prilikom registracije na stranicu ili putem raznih obrazaca na stranici. Pritom se podaci prikupljaju i obrađuju u skladu sa zakonima Republike Hrvatske: Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Zakonu o elektroničkoj trgovini te ostalim propisima koji se odnose na prikupljanje i zaštitu osobnih podataka.

Politika se primjenjuje:

-na osobne podatke koje posjetitelji web stranice unose prilikom slanja upita putem kontakt forme ili forme za registraciju korisnika.

-na osobne podatke (ime, prezime, broj mobitela, adresa, poštanski broj, grad, broj platne kartice, datum isteka platne kartice, kontrolni broj platne kartice, IBAN.) koje su kupci/korisnici prilikom sklapanja ugovora o kupoprodaji roba unijeli na elektroničkom prodajnom mjestu Circles of Angels and Devils d.o.o. odnosno web stranici www.updatenivo.hr

-na podatke vezane za korištenje web stranice www.updatenivo.hr , podatke o geo-lokaciji kupca koji mogu postati dostupni prilikom njihova pretraživanja i korištenja Internet stranice www.updatenivo.hr  na temelju IP adrese ili GPS podataka o njihovom uređaju.

Circles of Angels and Devils d.o.o. prikuplja podatke koji su potrebni za provedbu online plaćanja karticama prilikom kupnje na www.updatenivo.hr   web shopu koristeći CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima Corvuspay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Prodavatelj se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Circles of Angels and Devils d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zašite privatnosti.

4. NAČIN PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA

Osobni podaci obrađuju se u skladu s najvišim standardima Europske unije te važećim propisima Republike Hrvatske.

5. RAZDOBLJE ČUVANJA OSOBNIH PODATAKA

Prikupljene osobne podatke Prodavatelj pohranjuje do opoziva pohrane osobnih podataka od strane korisnika dok se podaci prikupljeni zbog obrade temeljenih na zakonskoj osnovi, čuvaju se sukladno vremenskim ograničenjima odredbama predmetnog zakona (primjerice Zakon o računovodstvu i sl.)

Korisnik u bilo kojem trenutku može povući svoj pristanak na daljnje prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka, a opoziv pohrane osobnih podataka može zatražiti pismenim putem na adresu prodavaonice: adresa prodavaonica br. 1 Uska 1, 40 000 Čakovec ili putem elektroničke pošte na info@caad.hr.

6. GDJE SE OSOBNI PODACI OBRAĐUJU

Osobni podaci obrađuju se u Republici Hrvatskoj.

7. PRAVA ISPITANIKA

Svaki korisnik čije osobne podatke obrađuje Prodavatelj ima pravo na pristup svim danim Osobnim podacima, na njihov ispravak i brisanje te ograničenje obrade i pravo na prenosivost podataka. Svaki korisnik ima pravo naknadno povući prethodno danu privolu, uz napomenu da povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Svaki korisnik, kao i osoba čije Osobne podatke obrađuje, ovlašten je podnijeti prigovor na obradu svojih Osobnih podataka od strane Circles of Angels and Devils društva s ograničenom odgovornošću kao Voditelja obrade nadzornome tijelu, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

8. KOLAČIĆI („COOKIES“) I PRAĆENJE INETERNET AKTIVNOSTI

Kolačić (cookie – u daljnjem tekstu: „kolačić/i“) predstavlja informaciju koja se pohranjuje na računalo korisnika od strane Internet stranice koju Kupac posjećuje. Drugim riječima, to su nevidljivi dokumenti koji su trenutno sačuvani na Vašem tvrdom disku i omogućavaju prodavatelju prepoznavanje Vašeg računala, kada sljedeći put posjetite internetsku stranicu.

Kada pristupate internetskoj stranici www.updatenivo.hr općeniti, neosobni podaci (broj posjete, prosječno vrijeme posjete stranici, posjećene stranice) automatski se bilježe (ne kao dio prijave) koristeći uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Te podatke Prodavatelj ne može povezati s vašim osobnim podacima i oni su u potpunosti neosobni. Prodavatelj ih koristi za mjerenje privlačnosti internetske stranice i poboljšavanje sadržaja same stranice te za optimizaciju svojih internetskih aktivnosti oglašavanja. Vaše podatke ne koristimo u druge svrhe i ne prosljeđujemo trećim osobama.

Korištenjem ove internetske stranice dajete svoju suglasnost za korištenje kolačića. Ako ne želite omogućiti spremanje kolačića to možete podesiti u svom Internet pregledniku gdje ih možete obrisati ili blokirati. Ako korisnik ne pristane na pohranu kolačića, pohranjivanje istih na računalu korisnika bit će onemogućeno, a korisnik će i dalje moći koristiti Internet strasnicu www.updatenivo.hr , s time da mu pojedine mogućnosti Internet stranice neće biti dostupne. Međutim, Korisnici koji odluče ne prihvatiti osnovne kolačiće neće moći koristiti stranicu www.updatenivo.hr  jer bez korištenja kolačića nije moguće registrirati korisnički račun niti dodavati proizvode u košaricu.