JEDI DOBRO, BUDI DOBRO – IZGLEDAJ DOBRO!

UPDATE NIVO – PROIZVODI SA SMANJENIM UDJELOM UGLJIKOHIDRATA

Dobrodošli!

Na pravom ste mjestu – jer ćete u našoj Update Nivo zdravoj oazi pronaći sve što vam je potrebno za vaš odabrani način prehrane.

Misija nam je omogućiti našim kupcima život u harmoniji s prirodom i nudimo samo prirodne, visokokvalitetne i ukusne proizvode, imajući na umu prehrambene navike sve većeg broja ljudi koji brinu o zdravlju. Ponosni smo što možemo pružiti kvalitetne i ukusne alternativne proizvode svima koji imaju netolerancije – kroz bogat izbor proizvoda bez glutena i bez laktoze.

Najveći dio Update Nivo asortimana čine bio, organski i bezglutenski proizvodi, kao i proizvodi prikladni za vegane. Tu je i paleta namirnica i proizvoda sa smanjenim udjelom ugljikohidrata i bez dodanih šećera – namjenjenih svima koji su odabrali keto ili low carb režim prehrane, kao i dijabetičarima. Imamo i niz funkcionalnih, visokoproteinskih namirnica i proizvoda namjenjenih sportašima i svima koji su odabrali aktivni stil života.

Provjerite našu bogatu ponudu raznih vrsta brašna, mrvica, sjemenki, žitarica, tjestenina, soli i sladila. Oduševit će vas i fantastičan izbor slanih i slatkih organskih i bezglutenskih snackova, te čokoladica. Svi su proizvodi pažljivo stvoreni i isprobani. Po pomno razvijanim recepturama proizvode ih renomirane tvornice u Mađarskoj gdje kupci već godinama uživaju u ukusnoj hrani i poznatim okusima, a da uz to njeguju svoju liniju i zdravlje.

Preko web shopa ili u našoj fizičkoj trgovini na adresi Planinarski put 8 u Čakovcu – Update Nivo zdrava oaza stoji vam na usluzi. Odgovorit ćemo na svako pitanje i uputiti vas u sve oblike prehrane.

Na našim društvenim mrežama doznajte sve novitete u ponudi i potražite inspiraciju za obroke, a na našem blogu možete pronaći recepte, savjete i članke na temu određenih režima prehrane i skupina namirnica.

Naša je misija da jedete dobro, budete bolje i – izgledate odlično!

Veselimo se druženju!